inspireren en uitdagen om anders te werken

We willen allemaal werken om te leven, niet leven om te werken. Maar toch… We klagen over de werk-privé balans, hebben steeds vaker last van een burn-out en zijn steeds minder tevreden en betrokken bij ons werk…

Wij geloven dat het anders kan.

Mijn naam is Sandra Baltissen en ik heb Expedition Hybrid opgericht omdat ik vind dat werken anders moet. Voor te veel mensen is werken helemaal niet leuk; iets dat je doet omdat er nu eenmaal brood op de plank moet komen. Dat is zonde, want werk helpt je groeien en ontwikkelen. Je werk goed kunnen doen geeft je zelfvertrouwen en het team van mensen om je heen biedt je de verbinding die we als mensen allemaal nodig hebben. 

Werken zou dus leuk moeten zijn, maar in te veel organisaties zitten we vast geroest in oude patronen en gewoontes die nog stammen uit de tijd van de industriële revolutie! We werken op vaste tijden en plekken, in plaats van op de tijd en de plek die past in ons persoonlijke ritme en wat het werk vereist; aansturing is gericht op aanwezigheid en taken, in plaats van op de impact die we kunnen maken en we motiveren medewerkers met straffen en beloningen, ook al is al lang aangetoond dat die voor creatief en kenniswerk helemaal niet effectief zijn. 

Ik wil organisaties helpen om het anders te gaan doen:

  • Werken op een plek, tijd en manier die past bij de medewerker, het team en de taak die hen te doen staat
  • Denken vanuit impact in plaats van aanwezigheid, zodat we meer bereiken en minder afleiding hebben
  • Medewerkers meer autonomie geven zodat we als organisaties beter gebruik maken van hun kennis, expertise en creativiteit (en hen zo meer motiveren)
Om dit bereiken is het belangrijk dat IT, FM en HR samenwerken en samen kijken naar de werkplek als geheel. Met mijn ruime ervaring kan ik deze teams in jouw organisatie samenbrengen. Als tolk help ik hen om dezelfde taal te spreken. 

 

Als expeditieleider help ik deze teams om samen met jouw medewerkers en managers de ontdekkingsreis aan te gaan naar nieuwe werelden van werken!

 

Sandra Baltissen
Oprichter Expedition Hybrid

MIJN ERVARING EN EXPERTISE

  • PROSCI Change Practicioner
  • SAFe Agile Certified Product Owner / Product Manager
  • Microsoft Service Adoption Specialist
  • Design Sprint Facilitator
  • Ruime ervaring in het geven trainingen, faciliteren van workshops en design sprints en begeleiden van projecten

waar we voor staan

Wij verzamelen overal ideeën en inzichten die we telkens opnieuw husselen tot nieuwe creatieve oplossingen die passen bij jouw bedrijf!

Creativiteit

We kijken met een frisse blik naar hoe een organisatie werkt, distilleren daaruit de essentie en bedenken creatieve en slimme oplossingen om werken opnieuw uit te vinden in een flexibele, hybride setting.

Lef

Als je deed wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg... Wij geloven daarom in omdenken en het challengen van vaststaande ideeën en patronen. Juist door het lef te hebben om het oude los te laten, ontstaan de mooiste nieuwe inzichten.

Leiderschap

Wij geloven dat je om de wereld te veranderen het lef moet hebben om nieuwe ideeën te omarmen. Wij nemen jou en je medewerkers mee in die ontwikkelingen. We laten je zien hoe ze jouw werk leuker en slimmer maken.

Samenwerking

Werken doe je samen. Wij werken dan ook samen met jouw HR, IT en FM teams om hybride werken te implementeren. Maar onze aanpak is er ook op gestoeld om samen met al je medewerkers een manier van werken te vinden die voor jullie past.
Door het lef te hebben om het oude los te laten, ontstaan de beste nieuwe ideeën.

Durf jij met ons de expeditie aan?

De wereld verandert; werken verandert... Kun jij een ervaren expeditieleider gebruiken op deze ontdekkingstocht?
Plan dan snel een afspraak!
ga met ons mee op expeditie hybride werken