De Expeditie

Hybride gaan werken is een ontdekkingstocht naar het onbekende: Wat werkt voor jullie, en wat niet? Bij Expedition Hybrid helpen we je om deze ontdekkingsreis vorm te geven en succesvol af te ronden.

holistische aanpak

Hybride werken is meer dan alleen waar we werken, maar een kans om te ontdekken hoe we werken slimmer, leuker en gemakkelijker kunnen maken zonder de beperkingen die vaste locaties en werktijden oplegden. Een holistische aanpak staat daarbij centraal. Werken is mensenwerk. IT en techniek, facilitair en huisvesting en HR, gedrag en cultuur moeten daarom naadloos met elkaar integreren om werken ècht slimmer en makkelijker te maken. 

 

Wij kijken dus vanuit de team experience en hoe IT en technologie, facilitair en huisvesting, HR beleid en cultuur en gedrag hierin samenspelen.  

Wij geloven in een integrale aanpak waarbij alle aspecten van werk worden meegenomen: IT, facilitair, HR en cultuur en gedrag
e zorgen ervoor dat het team optimaal kan presteren door nieuwe manieren van samenwerken en communiceren eigen te maken.

de team experience

Werken is geen individuele bezigheid. Juist de connectie en samenwerking met je team zorgen ervoor dat je meer bereikt. Alhoewel de individuele medewerker experience natuurlijk belangrijk is,  ligt onze focus daarom op het team. We zorgen ervoor dat het team optimaal kan presteren door nieuwe manieren van samenwerken en communiceren eigen te maken.

in de voetsporen van de grote ontdekkingsreizigers

hoe gaan we te werk?

Zoals ontdekkingsreizigers de aarde in kaart brachten en ruimtereizigers het universum ontdekken, gaan we met Expeditie Hybride op zoek naar nieuwe werelden van werk. 

Een helder doel en een goede voorbereiding zijn daarbij natuurlijk een randvoorwaarde, maar daarnaast is het ook vooral een kwestie van doen: de expeditie oppakken, ontdekken, experimenteren en bijsturen. Met onze aanpak zorgen we dan ook voor structuur, maar vooral ook voor veel vrijheid en flexibiliteit om aan te passen op wat jouw bedrijf nodig heeft. 

 

3 fases

Bestemming Bepalen

De eerste randvoorwaarde voor een geslaagde expeditie is een helder, en vooral gedeeld, doel. Waarom wil je anders gaan werken? Welke doelen streef je na? Middels een design sprint zorgen we voor een gedragen visie.
Vertel me meer

Koers Uitstippelen

Zonder een goede voorbereiding is elke expeditie gedoemd om te mislukken .in deze fase onderzoeken we waar de organisatie nu staat en maken we een concreet plan voor de verandering.
Vertel me meer

K.O.E.R.S. Zetten

Alle randvoorwaarden op orde? Dan kunnen we van wal steken en de expeditie aan gaan. Tijdens de expeditie zorgen we niet alleen voor communicatie en training maar ook voor cultuur- en gedragsverandering.
Vertel me meer

Wil je meer weten over de expeditie?

We vertellen je graag meer bij een (virtuele) kop koffie!
ga met ons mee op expeditie hybride werken