Workshops

Wil je als team snel beter worden in hybride werken? Volg dan een van onze workshops. We helpen jullie afspraken maken en geven je praktische handvatten waarmee je direct slimmer kunt werken.

Snel een stap zetten

Hebben jij en je team behoefte om een stap te zetten om één aspect van hybride werken te verbeteren? Dan kun je bij ons terecht voor een team workshop. 

In onze workshops gaan we met elkaar actief aan de slag om snel verbeterslagen te maken. We bepalen met elkaar wat voor jullie de ideale situatie is, analyseren pijnpunten en zetten concrete stappen in de goede richting. We bekijken welke afspraken we met elkaar moeten maken maar ook hoe technologie jullie kan helpen om hybride werken leuker en makkelijker te maken.

Onze workshops duren 1 of 2 dagdelen en passen we aan op wat jullie team nodig heeft. Verwacht geen uitgebreide PowerPoints en knoppentraining waarbij je rustig achterover kunt leunen: We gaan actief en concreet aan de slag met  interactieve werkvormen. Onze workshops zijn op die manier niet alleen super leerzaam, we zorgen er ook voor dat jullie met elkaar een leuke dag hebben. De workshops passen dan ook prima in het programma voor een hei- of teambuildingsdag.

Welke workshop past bij jouw team?

Passen deze workshops niet helemaal bij jullie uitdaging? Er is nog veel meer mogelijk! We bespreken de mogelijkheden graag met je tijdens een virtuele kop koffie.

Wil je direct slimmer hybride werken met je team?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
ga met ons mee op expeditie hybride werken