Inspiratiesessies

De wereld van werken verandert doorlopend. We inspireren jou, je collega's, medewerkers of de deelnemers aan jouw event rondom de toekomst van werk.

een blik op de toekomst

De Corona periode was het grootste werk-experiment ooit. Het heeft de wereld van werken blijvend veranderd, maar een nieuwe status quo hebben we nog niet bereikt. Daarnaast zien we ook dat de wereld om ons heen voor grote transities staat: de klimaattransitie, de zorgtransitie en ga zo maar door. Deze transities zullen impact hebben op hoe we in de toekomst werken en tegen werken aan kijken. In een Inspiratiesessie pakken we de verrekijker erbij en werpen we een blik op de toekomst. Welke trends en ontwikkelingen komen eraan? Wat zal de impact zijn voor organisaties en werknemers?

Met de Inspiratiesessie inspireren en challengen we jullie om met een frisse blik naar je organisatie en de toekomst te kijken.

Voor wie?

Inspiratiesessies zetten jouw team aan het denken en kunnen daarmee een katalysator zijn voor gesprekken over verbeteringen en een toekomstvisie voor team, bedrijfsonderdeel of organisatie. Plan daarom eens een inspiratiesessie voor:

  • Een management heidag
  • Een directie off-site
  • Een teamdag 
  • … of elk ander event waar je jouw mensen aan het denken wilt zetten over hoe jullie werken.
Wij passen de inspiratiesessie aan aan jouw event!

Nieuwsgierig wat er allemaal te ontdekken valt in de wereld van werk?

Neem contact op en we komen jou en je collega's graag inspireren.
ga met ons mee op expeditie hybride werken